NI STIDA NI SRAMA! Hrvati i Bosanci razapeli Novaka Đokovića zbog ubijenih Srba na Kosovu

Novosti online

28. 09. 2023. u 14:55

NOVAK Đoković nikada nije krio koliko voli Srbiju, a ni ljudi u našoj državi koliko obožavaju najvećeg tenisera i sportistu svih vremena

НИ СТИДА НИ СРАМА! Хрвати и Босанци разапели Новака Ђоковића због убијених Срба на Косову

FOTO: Tanjug/AP

I u pobedi i u porazu Nole je za nas najveći, tako i Đoković misli o Srbiji i Srbima, pa nije mogao da prećuti ni progon i ubistvo momaka u Banjskoj. Javio se Novak na Instagramu i odao počast nastradalim Srbima. 

"Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli", piše na fotografiji koju je Novak podelio, a na koju je postavio emotikone dlanova koji su spojeni i označavaju molitvu.

Zbog ove poruke svom narodu mediji u Bosni i Hrvatskoj su se obrušili na prvog tenisera sveta. Vređaju ga jer je stao uz Srbiju, uz svoju državu i sugrađane, pa navode kako je odao počast napadačima. Skandal nad skandalima, da imaju obraza Srbiju i Novaka Đokovića ne bi ni pomenuli, trebalo bi da gledaju u svoje dvorište.  

"Novak Đoković odao počast napadačima koji su ubijeni na Kosovu", naslov je na portalu Klix.ba.

"Prvi teniser sveta i jedan od najboljih igrača svih vremena Novak Đoković odao je počast ubijenim napadačima koji su osumnjičeni za napad na severu Kosova i ubistvo policajca te države", piše pomenuti portal.

Foto: Printskrin

 

Portla "radiosarajevo" ubijene Srbe naziva teroristima i napadačima: "Novak Đoković ponovo šokirao: Odao počast ubijenim napadačima na Kosovu", naslov je na pomenutom portalu.

"Novak Đoković, jedan od najboljih tenisera sveta, na društvenoj mreži Instagram odao je počast teroristima koji su ubijeni prilikom napada na policiju Kosova na severu te države. Đoković je na Instagramu  objavio fotografiju iz beogradskog hrama Svetog Save, ispred kojeg su palili sveće za ubijene napadače. Nije ovo prvi put da fotografije Novaka Đokovića "na ovu tematiku" šokiraju ovdašnju javnost. Podsetimo na fotografiju Novaka Đokovića koji je pozirao s kutijom u kojoj je rakija "Draža", a na kojoj je iscrtan lik četničkog zločinca iz Drugog svetskog rata Dragoljuba Draže Mihailovića. Slično je uradio i u januaru ove godine kada se slikao sa zastavom na kojoj je pisalo "Sa verom u Boga za kralja i otadžbinu", a pod kojom su od 1941. do 1945. godine pripadnici četničkog pokreta Draže Mihailovića izvršili strašne zločine nad stanovništvom tadašnje Jugoslavije. Svojevremeno je snimljen i kako na jednoj košarkaškoj utakmici peva "stražama generala Draže", a ove godine je na Rolan Garosu poručio "Kosovo je srce Srbije!", piše "radiosarajevo".

Foto: Printskrin

 

Hrvatski portal "index.hr" je bio još sramniji, jedva je dočekao, pa piše da je Novak Đoković počast odao "srpskim teroristima".

"Srbija, koja ne priznaje realnost da je Kosovo nezavisna, samostalna i međunarodno priznata država, nego ga svojata, proglasila je Dan žalosti i prikazala njene ubijene teško naoružane teroriste na teritoriji druge države kao nevine mučenike. Njima počast odaju "delije" i "grobari", a pridružio im se i Novak Đoković. Verovatno najbolji teniser svih vremena na Instagramu je uz emotikon molitve objavio fotografiju iz Hrama Svetog Save u Beogradu. Tamo se Srbi klanjaju sunarodnicima  ubijenima jer su upali na teritoriju druge države te iz zasede ubili policajca".

Foto: Printskrin

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)