"ZBOG TOGA SAM LJUT": Kanađanin "zagrmeo" zbog Novaka Đokovića

Novosti online

24. 09. 2023. u 22:42

NAJBOLjI teniser svih vremena, Novak Đoković često je na meti kritika zbog svojih stavova, više je onih koji ga kritikuju, ali ima i onih koji mu daju podršku.

ЗБОГ ТОГА САМ ЉУТ: Канађанин загрмео због Новака Ђоковића

Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Među onima koji su na strani Srbina je i kanadski teniser Vasek Pospišil, sa kojim je Srbin osnovao PTPA, asocijaciju tenisera, bio je bez dlake na jeziku.

- Novak ne dobija dovoljno priznanja i zbog toga sam ljut. Toliko je dobar momak. Svi se mogu ponašati kao anđeli pred kamerama, pričati prave stvari, ovo i ono. Ključ je u tome kakav si kada nema kamera i kako tretiraš ljude generalno - počeo je Pospišil, pa dodao:

- On je toliko velikodušan. Ne znam je li moje da o tome govorim, ali Novak pomaže juniorima u Srbiji – financira ih, zaista mu je stalo. Pretpostavljam da je to zbog uslova u kojima je odrastao i šta je sve prošao, zna ceniti borbu i shvata koliko je teško kada je sve protiv tebe. Pokušava pomoći kolegama - rekao je Pospišil.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave