"NAJLEPŠI MOMENAT U ŽIVOTU!" Đoković plakao, pa zagrmeo: Mi smo narod koji se nikada ne predaje, nikad ne odustaje!

Novosti online

12. 09. 2023. u 22:32

SPEKATKULARAN doček priređen je košarkašima, basketašima i Novaku Đokoviću posle njihovih uspeha u minuloj sedmici, a Nole, koji se rasplakao pogođen onime što je doživeo na čuvenom balkonu skupštine grada, priznao je da nikada ovako nešto nije doživeo.

НАЈЛЕПШИ МОМЕНАТ У ЖИВОТУ! Ђоковић плакао, па загрмео: Ми смо народ који се никада не предаје, никад не одустаје!

Screenshot: RTS

Podseitmo, Đoković je poslednji izašao pred više desetina hiljada navijača, i to noseći pehar Ju-Es opena, a onda su ga ovacije i kolega iz sporta i prisutnih - potpuno "dotukle".

O tome svedoči i foto-galerija koja je pred vama...

... a i snimak:

Košarkaši su odmah prišli da grle Noleta, da ga umire, a on se, koji minut kasnije, pribrao i, posle nekoliko otpevanih pesama, među kojima je najglasnija bila "Veseli se, srpski rode", ovako sumirao utiske:

- Ovo je najemotivniji doček u mom životu. Prvi je bio kada sam osvojio prvi Vimbldon, tu sam bio sa mojim timom i to jeste bilo posebno, jer je u pitanju ostvarenje mog dečačkog sna. Ali, ovako nešto nisam nikada doživeo, a verovatno nikada i neću. Jer, ja sam prvi put bio na pozornici sa šampionima iz drugog sporta, ljudima kojima se beskrajno divim, koje poštujem, koje podržavam i... deliti pozornicu sa njima i njihove svetske uspehe je nešto što ću večno pamtiti. A onda i ona pesma koja je posvećena meni, koju je pevao Beogradski sindikat... Ne znam, ovo je možda najlepši trenutak u mom životu - rekao je Nole.

Tome je, gotovo u dahu, dodao sledeće:

- Mi smo narod koji se nikada ne predaje, nikada ne odustaje! Pre nekoliko godina sam čuo da je Beograd 47 ili 49 puta rušen i ponovo izgrađen. Taj duh se oseća, oseća se u tim mladim ljudima koji su došli, oseća se ponos, povezanost sa sportistima, a sportisti su jedni od najvećih ako ne i najveći ambasadori ove zemlje. Nama je neveorvatna privilegija da predstavljamo našu zemlju sa grbom Srbije na grudima. Hvala ljudima na volji, podršci, ljubavi, strasti koju osećamo svih ovih godina. Slava Bogu! - zaključio je Novak Đoković.

Podsetimo, nestvarnu atmosferu ispred balkona skupštine grada mogli ste, uz brojne fotografije i video-snimke, da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: BORIŠINE PORUKE SU DAVALE NOVU SNAGU: Aleksa Avramović na prijemu kod predsednika Vučića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)