"MOŽDA JE VREME DA DAM OTKAZ": Goran Ivanišević mora na operaciju, "zapretio" Đokoviću odlaskom iz stručnog štaba

Novosti online

11. 09. 2023. u 09:53

Novak Đoković je trijumfom nad Danilom Medvedevom u finalu Ju-Es opena osvojio svoju 24. grend slem titulu kojom je stigao i apsolutni rekord u obe konkurencije koji je do sinoć sama držala legendarna Margaret Kort.

МОЖДА ЈЕ ВРЕМЕ ДА ДАМ ОТКАЗ: Горан Иванишевић мора на операцију, запретио Ђоковићу одласком из стручног штаба

FOTO: Tanjug/AP

Ali daleko od toga da se Nole zasitio i da namerava da stane. Njegov trener Goran Ivanišević otkrio je u intervjuu posle meča koliko još Đoković misli da igra. Najpre je Hrvat još jednom izrazio žal što je Novak zamalo izgubio finale Vimbldona i šansu da ostvari kalendarski grend slem.

- Čoveče, 24 grend slem titule... Volim ove konferencije, jer to znači da je osvojio slem. Žalim zbog Vimbldona, dva-tri poena su prelomila, mogao je da osvoji sva četiri. Hajde da ipak ne budemo razmaženi. Uradio je nešto neverovatno. Još uvek je gladan, igra sjajan tenis, obara rekorde, lepo je gledati iz lože. Imam dobra mesta, uživam.

Slavni hrvatski teniser i trener ističe da nije iznenađen onime što Novak radi.

- Ako osvoji 25. slem, onda će da razmišlja o 26. slemu. Uvek ima nešto još. Vodi brigu o telu, o svakom detalju, sve mora da bude savršeno i spremno. Nikada nije u potpunosti srećan na terenu, ne znam da li je to dobro ili loše, možda za nas nije.

Ivanišević "preti" otkazom pošto je osvojio sve sa njim.

- Nije mi lakše, finale slema je finale slema, hoćeš da dobije, da odigra dobro, poeni odlučuju, kao na Vimbldonu gde je par poena prelomilo. Gledano okej, sad sam se ušemio. Čuješ ga, ne čuješ ga, nešto kažeš. Falio mi je Ju-Es open sa njim, uzeo sam sa Čilićem Njujork, nisam sa Novakom. Sad sam kompletirao sve slemove, imam masterse, 500, 250, mogu sad otkaz da dam. Čelendžere i fjučerse neće da igra. Budućnost? Ne gledam tako. Sad idem na operaciju kolena i onda polako, šta bude biće - zaključio je Ivanišević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori