NIŠTA MU NE MOGU: Novak Đoković pojačao tim za tri velika imena

Novosti online

22. 08. 2023. u 11:35

Novak Đoković već neko vreme vodi bitku na dva fronta u tenisu. Jedna je na terenu, gde obara rekord za rekordom i gde je upravo u nedelju odigrao spektakularan meč i došao do titule u Sinsinatiju posle epskog finala protiv Karlosa Alkaraza.

НИШТА МУ НЕ МОГУ: Новак Ђоковић појачао тим за три велика имена

Profimedia

Ali i druga, ništa manje bitna bitka vodi se van terena. Naime, Novak je pre nekog vremena pokrenuo organizaciju PTPA, udruženje profesionalnih tenisera i teniserki, kako bi se poboljšao status igrača u "belom sportu".

Iako je posle pokretanja organizacije Novak naišao na žestok udar, pre svega od strane zapadnih medija, ali i mnogih kolega, sada sve više dobija podršku i od strane legendi tenisa.

O tome najbolje govore i tri nove akvizicije u PTPA, pošto su se priključili Kim Klajsters, četvorostruka grend slem šampionka, Markos Bagdatis i Sanja Mirza.

Svi oni su velika imena u svetu tenisa i nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za Novakovu organizaciju.

Mirza i Klajsters su postavljene u Upravni odbor PTPA, dok je Bagdatis postao ambasador organizacije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave