ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? Američke kladionice odredile kvote, evo ko su najveći favoriti za osvajanje Ju Es opena 2023

Novosti online

19. 07. 2023. u 20:43

REZULTAT finala Vimbldona 2023. u kome su snage odmerili Novak Đoković i Karlos Alkaraz izazvao je pravu malu histeriju u brojnim "zapadnim medijima", koji su već proglasili "dolazak novog teniskog kralja" i počeli da šalju Noleta u penziju. Međutim, pred Ju-Es open koji predstoji, američke kladionice kažu da to baš i nije mudro raditi.

ШТА ЋЕ РЕЋИ ЂОКОВИЋ? Америчке кладионице одредиле квоте, ево ко су највећи фаворити за освајање Ју Ес опена 2023

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je bio na dobrom putu da osvoji 24. grend slem titulu, ali je u finalu muške konkurencije izgubio od Alkaraza.

Za neke je to bilo dovoljno da Srbina polako počnu da otpisuju, ali...

Vodeće kladioničarske kuće danas su objavile kvote za Ju-Es open 2023 i po njima - Đoković je najveći favorit.

Naime, ako se neko u SAD kladi na to da će Novak biti šampion njujorškog grend slema, a to se i dogodi, dobiće 2,2 puta više novca nego što je uložio.

Ta kvota, 2,2, ujedno je i najmanja kada se radi o klađenju na osvajanje poslednjeg velikog teniskog turnira u 2023. godini, a time i Đoković najveći favorit za pomenuti podvig.

Kvota 2,5 određena je za Karlosa Alkaraza, a treći na listi onih kojima se predviđa da bi mogli do pehara u "velikoj jabuci" je Rus Danil Medvedem s tim da je na njega kvota  više nego dvostruko veća nego za Novaka - 4,5.

Podsetimo, Ju-Es open je na programu od 28. avgusta do 10. septembra. Titulu brani Alkaraz, koji je u finalu savladao Kaspera Ruda, dok Nole prošle godine nije igrao zbog zdravstvenih propisa u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ako vam se tenis sviđa, ono što u njemu radi Novak Đoković, a i "beli sport" uopšteno, pratite ga na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)