MISTERIOZNA OBJAVA KIRJOSA! Nik postaje deo tima Novaka Đokovića

Novosti online

30. 06. 2023. u 08:14

BLIŽI se Vimbldon, jedan od omiljenih turnira Novaka Đokovića, ali i Nika Kirjosa. Pomenuti dvojac je odigrao i poslednje finale na "Ol Ingland klabu".

МИСТЕРИОЗНА ОБЈАВА КИРЈОСА! Ник постаје део тима Новака Ђоковића

Foto: Tviter printskrin/ Wide World of Sports

Srbin je slavio posle velike borbe, a ne bi bilo neočekivano da se i ove godine nađu u samoj završnici. Kirjos nije ni bleda senka od prošle sezone, ali Nik je uvek opasan na velikim turnirima, a finale kao po nekom pravilu je rezervisano za Đokovića.

Nik je obećao i da će voditi na piće Novaka ako osmi put osvoji Vimbldon, a pre famoznog sastanka je misterioznom porukom na društvenim mrežama usijao internet. 

Naime, Kirjos je "tagovao" PTPA, organizaciju koja se zalaže za prava tenisera i njihove bolje uslove, a na čijem čelu su Novak Đoković i Vasek Pospišil.

Mnogi su ovo protumačili kao znak da će Nik postati deo tima koji je sve brojniji. Hubert Hurkač, Džon Izner, Ons Žaber, samo su neki od tenisera koji su u PTPA.

Takođe, pojavila se i informacija da je prošlogodišnji finalista Vimbldona bio na žurci koju je PTPA organizovao.

Jedno je sigurno, Novak i Nik su od najvećih "hejtera" postali najbolji prijatelji u "belom sportu".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!