POVRATAK ŠAMPIONKE: Teniserka se vraća na teren nakon više od tri godine

Novosti online

29. 06. 2023. u 17:50

Danska teniserka Karolina Voznijacki najavila je povratak na teren, više od tri godine pošto se službeno povukla iz tenisa u januaru 2020. godine.

ПОВРАТАК ШАМПИОНКЕ: Тенисерка се враћа на терен након више од три године

FOTO: EPA

- Tokom protekle tri godine izvan igre postala sam majka i sad imam dvoje prekrasne dece na kojima sam jako zahvalna. Ali, još imam ciljeve u tenisu koje želim da ostvarim. Vraćam se igri i jedva čekam - napisala je 32-godišnja Dankinja poljskog porekla na Instagramu.

Voznijacki je u karijeri osvojila 30 WTA titula, od kojih jedan grend slem - Australijan open 2018. Danska teniserka provela je ukupno 71 nedelju na vrhu WTA liste.

Najavila je povlačenje pre Australijan opena 2020, u 29. godini, rekavši da želi da zasnuje porodicu sa suprugom, bivšim NBA igračem Dejvidom Lijem.

BONUS VIDEO: NIKOLA JOKIĆ JE PONOSAN: Konj srpskog NBA asa osvojio "Subotičku milju"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)