USPEH KARIJERE! Natalija Stevanović će prvi put igrati na Vimbldonu

Novosti online

29. 06. 2023. u 17:15

Srpska teniserka Natalija Stevanović plasirala se u glavni žreb Vimbldona, pošto je u finalu kvalifikacija pobedila Špankinju Marinu Basols 2:0 (7:5, 7:5) za dva sata i šest minuta.

УСПЕХ КАРИЈЕРЕ! Наталија Стевановић ће први пут играти на Вимблдону

Foto: Goran Čvorović

Stevanović (28) se mnogo bolje snašla u prvom setu u kom je viđeno čak sedam brejkova. Srpkinja, 223. na ATP listi, napravila je jedan više, a ključan kad je gubila 4:5 i protivnica servirala za set. Uspela je Stevanović da veže tri gema i povede 1:0.

Drugi set je počeo brejkom 131. na ATP listi, ali je Sprkinja opet preokrenula. Kod vođstva 5:2, na servis Basols, Stevanović nije iskoristila dve vezane set lopte. Zatim je servirala za meč, ali nije uspela da privede meč kraju u tom gemu, a ni u sledećem, pa je bilo 5:5. Povela je zatim Stevanović 6:5, a zatim napravila brejk i stigla do glavnog žreba Vimbldona.

Ime protivnice u prvom kolu Stevanović će saznati sutra, kad je zakazan žreb za Vimbldon.

BONUS VIDEO: NIKOLA JOKIĆ JE PONOSAN: Konj srpskog NBA asa osvojio "Subotičku milju"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)