SRAMAN potez čelnika Vimbldona da preskoče Novaka Đokovića u najavi turnira je i te kako imao odjeka, naročito na Balkanu.

Komentari (9)

Petar Veliki

21.06.2023. 11:42

Dragi poklonici najboljeg tenisera sveta ikada - Srbina Novaka Đokovići, nemojte se žestiti, primite sve ovo dostojanstveno, kako to radi i sam Nole. Za zapad, a posebno za engleze čije je državljanstvo odbio (zamisli - odbio?! a horde bauljaju i puze da ga dobiju) - je najveća nesreće koja je mogla da ih zadesi! ..., i zato je on za njih - nevidljiv! A on će im gurati prst u oko bar još narednih 5 godina, svojim pobedama i uspesima! Strašno, koja tortura za zapad, i neviđena nesreća...., onako ljudski, malo mi ih je i žao, teba to istrpeti!

buki

21.06.2023. 11:49

Njihov ogroman SMRAD ni Atlantik ne može da ublaži. Oseća se čak u Grčkoj. Kad bi neko potopio to smrdljivo ostrvo, pa da se bar mi na Balkanu nadišemo čistog vazduha. Smrdi im svaka izgovorena reč, svaki korak, pogled.... Sve njihovo smrdi, a usmrdeli su i sva blaga koja su pokrali po svetu, pa će pravi vlasnici morati to da ribaju do iznemoglosti, kada Englezi budu primorani da vrate pokradeno.