RUD NA RUNEA, ZVEREV NA EČEVERIJA: Preostali četvrtfinalni parovi danas na Rolan Garosu

Na Rolan Garosu danas (sreda) se igraju preostala dva muška četvrtfinala. U jednom će se sastati dve velike nade današnjeg tenisa, Norvežanin Kasper Rud (24 godine, 4. nosilac) i Danac Holger Rune (20 godina, 6. nosilac).

РУД НА РУНЕА, ЗВЕРЕВ НА ЕЧЕВЕРИЈА: Преостали четвртфинални парови данас на Ролан Гаросу

FOTO: Tanjug/AP

Dosadašnji skor je 4:1 za Ruda, ali je nedavno pobedio Rune u Rimu, u tri seta, pa sve govori da bi to trebalo da bude velika poslastica za ljubitelje tenisa.

S Rudom, prošlogodišnjim finalistom Rolan Garosa (koga je Nadal pobedio sa 6:3, 6:3, 6:0), pred početak turnira ove godine trenirao je naš Novak Đoković.

U drugom polufinalu sastaće se, u ovoj konotaciji, sada već predstavnik relativno "starije garde" Nemac ruskog porekla Aleksandar Zverev (26 godina, 22. nosilac) sa Argentincem Tomasom Martinom Ečeverijem (23 godine, 49. na ATP).

Zverev i Ečeveri do sada još nisu odigrali zvanični meč, a ovaj susret bi takođe trebalo da bude veoma zanimljiv, imajući u vidu partije koje su obojica do sada pružila u ovogodišnjem izdanju Frenč opena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere