SRBIMA NE IDE BAŠ SJAJNO NA ROLAN GAROSU: Izgubio i Krajinović, u igri ostala još samo dva naša igrača

Novosti online

29. 05. 2023. u 20:29

OSIM Novaka Đokovića, svi ostali srpski teniseri želeće da zaborave odaj dan. Filip Krajinović je treći naš igrač koji je ovog ponedeljka završio učešće na Rolan Garosu. Bolji od njega bio je Amerikanac Frensis Tijafo sa 6:3, 6:4, 6:2.

СРБИМА НЕ ИДЕ БАШ СЈАЈНО НА РОЛАН ГАРОСУ: Изгубио и Крајиновић, у игри остала још само два наша играча

Foto: EPA-EFE/GABRIEL MONNET

Početak meča obeležio je potez 12. na ATP listi. On je loptciom pogodio u vrat 93. na planeti kome se ukazala pomoć i brzo je nastavio meč.

U prvom setu viđen je jedan brejk koji je napravio Tijafo. Ista slika viđena je i u drugom segmentu. Krajinović je propustio priliku da u 10. gemu vrati izgubljeno, ali nije uspeo pa je na semaforu stajalo 2:0.

Treći set je protekao u dosta boljoj igri Amerikanca koji je brzo stigao do 5:1 i potom mirno priveo kraju meč koji je trajao dva sata i 10 minuta.

Srbin je ovim porazom izgubio 90 bodova, pošto je prošle godine stigao do trećeg kola i na narednoj ATP listi biće van najboljih 100, zauzimaće 103. mesto.

Pre Krajinovića poraze su doživeli Hamad Međedović i Dušan Lajović. Juče je eliminisan i Laslo Đere, dok će Miomir Kecmanović svoj meč uvodne runde odigrati u utorak.

Što se Tijafoa tiče, on će u drugom kolu igrati protiv Rusa Aslana Karaceva.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)