MNOGO JE BEZOBRAZAN OVAJ GRK! Cicipasa pitali o Đokoviću, a njegov odgovor je sraman

Novosti online

29. 05. 2023. u 08:15

SKORO da ne prođe jedan turnir a da se Stefanos Cicipas ne zakači sa nekim ili da ne pecne nekoga. Ruku na srce, obično to budu mama ili tata, ali nije mu strano ni da udari na protivnika.

МНОГО ЈЕ БЕЗОБРАЗАН ОВАЈ ГРК! Циципаса питали о Ђоковићу, а његов одговор је сраман

Foto: AP

A kao po nekom nepisanom pravilu, najviše na udaru Grka je Novak Đoković. Srbin je trn u oku Cicipasu još od finala Rolan Garosa i nestvarnog preokreta Noleta kada je uzeo grend slem Stefanosu.

Ovoga puta novinari su postavili pitanje Cicipasu šta bi za Đokovića značilo da osvoji 23. grend slem titulu i postane tako vodeći na večnoj listi.

- Ne spavam razmišljajući o tome. Iskreno, to mi nijednog trenutka nije palo na pamet. Ako uspe, velika stvar za njega. Međutim, moj fokus ovde je isključivo samo na meni i na mojim igrama. O drugima ne razmišljam - bio je ironičan i bezobrazan Cicipas ne poštujući tako rivala i jednog od najvećih koji je ikada igrao tenis.

Peti igrač sveta kaže da bi on voleo da bude u Novakovoj poziciji jednog dana.

- Voleo bih da me svi mrze jednog dana. U pozitivnom smislu. Kao što znate, postanete veoma nepopularni kada stalno pobeđujete - ipak je Cicipas nesvesno priznao da mu je Đoković idol.

Podsećanja radi, Stefanos Cicipas došao je do druge runde Rolan Garosa i to uz dosta muka u sudaru sa Jiržijem Veselim 7:5, 3:6, 6:4, 7:6 (7).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a