NOVAK Đoković je u Monte Karlo stigao željan nove masters titule, no eliminisan je u ranoj fazi turnira što će, logično, imati određenih posledica i na ATP listi.

Komentari (7)

doktor

14.04.2023. 08:30

Ajde da spustimo loptu na zemlju i dozvolimo Novaku Djokovicu da bude samo "covek" i sportista , a ne "bog" koji svako jutro stoji na prvom mestu svih vesti sveta !? Samo se o njemu pise i od njega ocekuje da je jaci od svake zemlje od svakog sportiste sveta , sada , juce , sutra !!!??? Za njega ne vaze zakoni ni zemaljski ni prirodni ! On sme samo da pobedi i da bude prvi . Nema veze sto je star i povredjen , psihicki maltretiran i vredjan , od njega se ocekuju samo pobede i rekordi ! Zasto mu ne damo sansu da bude "normalan" COVEK !?

Pa šta

14.04.2023. 08:37

Novače nek si ti nama živ i zdrav, a turnira je bilo i biće još. Nemoj da se nervirao zbog idiota. Šta god da uradiš ti si za nas ,za tvoju zemlju i porodicu najveći svih vremena u svakom pogledu. Ostali nisu bitni. Drži se ti samo sebe i tvoje glave.

Nina

14.04.2023. 13:04

Nije problem i da nije prvi. Dai je tenisu mnogo. Duboki naklon. Problem je njegovo ponasanje. Psuje baca reket vice. Deca gledaju njegovo ponasanje. Moj unuk gleda i kaze kako je nevaspitan