"SAMO AKO GA OTRUJEMO, NOVAK ĐOKOVIĆ MOŽE DA SE POBEDI " Hoće li trener Tomija Pola biti ovako raspoložen za šalu i posle polufinala?

Novosti online

26. 01. 2023. u 15:49 >> 15:54

TRENER Tomija Pola Bred Stajn nije pre početka turnira u Melburnu mogao ni da sanja da će njegov pulen biti poslednja prepreka Novaku Đokoviću na putu do desetog finala Australijan opena. Sada je upitan ima li plan kako zaustaviti najboljeg tenisera sveta svih vremena, a odgovor koji je dao proširio se društvenim mrežama na kojima je izazvao veliku pažnju.

САМО АКО ГА ОТРУЈЕМО, НОВАК ЂОКОВИЋ МОЖЕ ДА СЕ ПОБЕДИ  Хоће ли тренер Томија Пола бити овако расположен за шалу и после полуфинала?

Tanjug/AP

Pol nikada ranije nije igrao ni četvrtfinale seniorskog grend slema, ali jeste osvajao juniorski Rolan Garos. 

- Mislim da je najlakši način da ga pobedite tako što ćete da ga otrujete ili tako nešto. Nije to stvar za koju lako nađeš rešenje. Moramo da sednemo i pričamo o planu i nekim drugačijim stvarima. Ali biće teško, to je sigurno. Videćemo šta će da se desi, zato se i igraju mečevi, zar ne? - našalio se Stajn u izjavi za sajt Australijan opena.

Đoković nikada nije izgubio polufinale Australijan opena, svih devet puta kad je došao među poslednja četiri i osvajao je turnir. 

Rafael Nadal imao je sličan rekord na Rolan Garosu, gde nije izgubio nijedno od 13 polufinala, sve do 2021. godine, ali morao je da naleti na svog najvećeg rivala Novaka da bi taj niz bio zaustavljen. Jasno je da Pol nije taj kalibar, čega je očigledno svestan i njegov trener.

Duel Novaka Đokovića i Tomija Pola zakazan je za petak od 9 časova i 30 minuta po Srednjoevropskom vremenu.

BONUS VIDEO - Nepoznati Australijan open

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije