"ZAŠTO JE ĐOKOVIĆ OVAKO MRŠAV?!" Upoznajte simpatičnu bakicu koja je bila Novakov najverniji navijač protiv De Minora (VIDEO)

Novosti online

23. 01. 2023. u 17:42

LAKO je Novak Đoković izašao na kraj sa Aleksom de minorom uprkos velikoj podršci koju je sa tribina imao australijski teniser. Razlog je taj što je i Srbin imao i te kako veliku podršku u Rod Lejver areni.

ЗАШТО ЈЕ ЂОКОВИЋ ОВАКО МРШАВ?! Упознајте симпатичну бакицу која је била Новаков највернији навијач против Де Минора (ВИДЕО)

FOTO: Tiktok/bobbiista

Đoković je sa 3:0, po setovima 6:2, 6:1, 6:2 prosto deklasirao De Minora a sa tribina je imao podršku velikog broja Srba. Među njima, istakla se jedna simpatična bakica. Nju je na stadion doveo, verovatno unuk, koji je sve to zabeležio i na društvenoj mreži TikTok.

https://www.tiktok.com/@bobbiista/video/7191827087370571009?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7191881901098386950

Na pitanje zašto je došla imala je spreman odgovor:

- Došla sam da gledam Đokovića - poručila je baka, a zatim je unuka upitala:

- Zašto je mršav ovako?

Na njegov odgovor da nije mršav, zaključila je: "Nije lak sport!".

Nešto kasnije upitala je gde su Novakovi roditelji, a kad joj je unuk pokazao gde se nalaze Dijana i Srđan promrljala je nešto poput "Mhm".

Baka je nosila zastavu sa grbom Srbije a kasnije je okićena nacionalnom zastavom klicala sa ostalim navijačima ispred stadiona:

"Kosovo je Srbija" - pevala je baka zagrljena sa mladim Noeltovim navijačima.

BONUS VIDEO - Anketa: Dokle će Novak Đoković dogurati na Austrlaijan openu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)