OTKRIVENO! Evo zbog čega je prekinut Đokovićev prenos na Eurosportu

Novosti online

21. 01. 2023. u 12:40

Navijači Novaka Đokovića i svi ljubitelji tenisa ostali su u šoku kada je Eurosport prekinuo prenos njegovog uzbudljivog meča protiv Grigora Dimitrova u meču 3. kola Australijan opena. Odlukom "centrale" te televizije, procenjeno je da bi prednost trebalo da dobije duel britanskog tenisera Endija Mareja i Španca Roberta Bautiste-Aguta.

ОТКРИВЕНО! Ево због чега је прекинут Ђоковићев пренос на Еуроспорту

Tanjug/AP

Nekoliko gemova kasnije, Novak je ipak vraćen na "Eurosport International", a komentator te televizije Smiljan Banjac objasnio je da Beograd ne određuje koji meč će biti prenošen, kao i da da promene zavise samo od sedišta te televizije.

Isto se moglo čuti i u TV prenosu, u kojem je komentator objasnio da je procenjeno da bi duel Marej - Bautista Agut trebalo da dobije prioritet ispred duela Đoković - Dimitrov. 

U svakom slučaju, sreća je to da je Novak ipak pobedio i to najbrže moguće - u tri seta, čime se plasirao u 4. kolo grend slema u Melburnu, gde će igrati protiv Australijanca Aleksa De Minora, koji je rutinski eliminisao Francuza Benžamana Bonzija, takođe u tri seta.

Posebno raduje to što se Novak izborio i sa očiglednom povredom zadnje lože, kao i sa nervozom ispoljenom u kraćoj raspravi sa sudijom u finišu prvog seta.

Na kraju dana, sve je ipak završeno najbolje moguće za Noleta.

BONUS VIDEO Koreča za Novosti: Važno da je Đoković osetio ljubav navijača u Australiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!