Srpski teniser Novak Đoković je došao u Australiju gde će za razliku od prošle godine igrati na turnirima iako nije promenio svoj stav oko vakcinacije. Ipak, to ne znači da će svuda moći da nastupa.

Komentari (10)

Branko

31.12.2022. 13:22

Ноле се бори за ГОАТ трон који му још једино измиче под неравноправним условима свестан да је то папрена цена за његову антиваксер задртост..

Ana

31.12.2022. 13:54

Nije to nikakva zadrtost,nego zdrava pamet. Ne zeli covek da unosi kojekakve otrove u sebe. 90% vakcinisanih koje znam kaze da ne bi ni u ludilu da im je ova pamet. Nikad kilaviji i bolesniji. Prema tome,covek koji ima stav i stoji iza njega je za postovanje.

Dušan

31.12.2022. 15:01

Nemam posao, daleko je bedna penzija, nemam prebijene pare! Da imam barem deseti deo Đokovićevog bogatstva, bacio bih reket! U mnoge države sveta ne bih nikad kročio, a kada imaš toliko novca, uvek možeš sebi da nađeš bilo kakvu zanimaciju, a okružen si sa mnogo "prijatelja"! Ako želiš, možeš ni njih da ne vidiš, uzmeš pribor, i odeš na pecanje, gde će ti ronilac kačiti šarančine na udicu!!!

Prolaznik

01.01.2023. 07:19

Baš ga briga. Pobedi to tamo, uzme lovu i ode, a oni neka pišu šta hoće. Novinari kao i vi.... Evo ste u istom izdanju dva različita članka objavili na istu temu. U jednom ga publika pozdravila a u drugom traži da ga vlast deportuje. Odlučite, gospodo novinari ,ili jedno ili drugo.

Ratko

01.01.2023. 13:44

Ameri ce prestati da pricaju o Covidu kad njihova administracija donese uredbu o zabrani pisanja i spominjanja Covida jer u protivno ce biti novcano kaznjeni. Onda ce Coid nestati u najdemokratskijoj drzavi na nasoj dragoj planeti.