ĐOKOVIĆ SA OREOLOM FAVORITA, NADAL "NI NA MAPI"! Bukmejkeri rekli svoje: Očekuje se dominacija srpskog asa u 2023. godini

Novosti online

29. 12. 2022. u 16:05

NOVAK Đoković sa oreolom izrazitog favorita vratiće se na tlo sa koga je prošle godine sramno deportovan.

ЂОКОВИЋ СА ОРЕОЛОМ ФАВОРИТА, НАДАЛ НИ НА МАПИ! Букмејкери рекли своје: Очекује се доминација српског аса у 2023. години

Tanjug/AP

Naime, prema procenama bukmejkera srpski teniser ima ubedljivo najveće šanse za osvajanje Australijan opena, a i Vimbldona, mestima na kojima Nole dominira već skoro deceniju.

FOTO: Tanjug/AP

 

Kvota na osvajanje grend slema u Melburnu je 2.10 na našeg asa, isto važi i za najprestižniji grend slem u engleskoj prestonici.

Očekuje se da će prvi izazivač srpskom "kralju belog sporta" biti Karlos Alkaraz. Kvota da će on podići pehar u Australiji je 6.50, dok je na Vimbldonu još veća - 7.50.

Foto: AP

Mesto gde su najveće šanse da se Đoković "spotakne" je Rolan Garos, te se u Bulonjskoj šumi prognoziraju nešto bolje šanse njegovim konkurentima. Prema procenama renomiranih svetskih kladionica, tu Alkaraz i Đoković imaju podjednake šanse, sa koeficijentom 2.75.

Potpuno neverovatno je da branilac titule i čovek koji je neverovatnih 14 puta osvojio ovaj turnir, Rafael Nadal, važi tek za trećeg favorita (kvota 3.50).

Tanjug/AP

 

Kolika dominacija se očekuje od osvajača 21 grend slem titule, govori kladioničarski specijal - osvajanje sva četiri najveća turnira u godini.

Po tom kriterijumu ubedljivo prednjači Novak Đoković, sa koeficijentom 17. Jedini sa dvocifrenim koeficijentom za ovo dostignuće je Alkaraz (koeficijent 51), dok "bika sa Majorke" čak nema ni u ponudi.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta zapevala legendarni hit na slavi kod Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)