BAŠ JE NAOŠTREN! Australija konačno videla u kom raspoloženju joj je Novak Đoković "stigao u goste"

Novosti online

28. 12. 2022. u 20:46

NOVAK Đoković u fokusu ima Australijan open 2023, ali najnovije vesti iz tabora najboljeg srpskog, a po mnogima i svetskog tenisera, imaju veze sa jednim drugim, pripremim turnirom.

БАШ ЈЕ НАОШТРЕН! Аустралија коначно видела у ком расположењу јој је Новак Ђоковић стигао у госте

FOTO: Tanjug/AP

Nole je iz Evrope stigao ne u Melburn, gde se održava prvi grend slem u novoj sezoni, već najpre u Adelajd, kako bi odigrao tamošnji turnir iz serije 250.

U kom stanju je došao?

"Novosti" vam prenose kako je o tome čitaoce izvestila "Sportskida":

"Posle dolaska Novaka Đokovića u Australiju koji je izazvao veliku pažnju, usledio je njegov energičan trening u Adelajdu.


Alister Mekdonald, direktor tamošnjeg ATP turnira, bio je oduševljen što je poželeo dobrodošlicu aktuelnom šampionu Vimbldona i ovako je ocenio njega i tim s kojim je Novak došao:

- Danas je izgledao fantastično - rekao je Mekdonald, dodajući: - Stigao je u Adelejd spreman da se bori sa svim konkurentima ovde. "Naoštren" je i njegov tim je oduševljen što je u Adelajdu. Novak poznaje ovaj grad prilično dobro, zna šta da očekuje, uslovi su prilično slični kao u Melburnu, tako da mislim da su i on i ceo njegov tim zaista, zaista srećni što su ovde.

Direktor pomenutog turnira je istakao i da su organizatori sve uradili da izađu u susret rekorderu Australijan opena.

- Očigledno je, Đoković oko sebe ima veliki tim, veoma je precizan u pogledu načina na koji se priprema, a čak i danas, kada je prvi put izašao na teren, izazvao je da osetite koliko je posvećen svakom treningu. Uz to, veoma vodi računa o ishrani. Mi se, dakle, staramo (i) da dobije dobru vegansku hranu i ceo (naš) tim je do sada bio odličan po tom pitanju - istakao je Mekdonald.

Novak Đoković - raspored turnira u 2023.

Podsetimo, prvi turnir na kojem će Novak Đoković igrati u novoj sezoni je "Adelejd internacional" koji je na programu od 1. do 8. januara, a to će biti priprema za Australijan open koji kreće 16. januara. 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024