ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE OČEKIVAO: Zverev ga snažno pogodio, a ono što je potom usledilo - iznenadilo je i njega i publiku

Novosti online

20. 12. 2022. u 18:39

NOVAK Đoković i Aleksander Zverev su se sastali na početku novog takmičenja, "Svetska teniska liga", a taj duel obeležila je i nesvakidašnja scena.

ЂОКОВИЋ ОВО УОПШТЕ НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Зверев га снажно погодио, а оно што је потом уследило - изненадило је и њега и публику

Tanjug/AP

Naime, u završnici prvog seta, nemački teniser je Srbina pogodio lopticom, i to prilično snažno.

Odmah je, uz osmeh, prišao da se izvini Noletu, koji je, i sam nasmejan, izvinjenje prihvatio, pa su se zagrlili na kratko.

A onda je Zverev iznenadio i suparnika i publiku u Dubaiju:

okrenuo se i sagnuo da ga Đoković, "za kaznu", pogodi lopticom u zadnjicu, što je ovaj, naravno na vrlo slab način, i uradio.

Nedugo zatim ovaj susret je nastavljen, i to na turniru u kome su takmičari i takmičarke podeljeni u četiri ekipe (Nole je u "sokolovima"), a u kojima se pobede u jednom kolu računaju na osnovu broja osvojenih gemova u tri odigrana meča.

Podsetimo, meč Novak Đoković - Aleksandar Zverev možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri