NIK KIRJOS SLAVI: Stiže u Republiku Srpsku i ne može da dočeka

Novosti online

07. 11. 2022. u 15:22

NIK Kirjos bi mogao zaista da odigra meč na srpskom tlu, a da mu je rival Novak Đoković. To je sam najavio, a potvrda nije stigla u onom klasičnom smislu, no "gde ima dima - ima i vatre".

НИК КИРЈОС СЛАВИ: Стиже у Републику Српску и не може да дочека

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je Kirjos u razgovoru sa navijačima na Instagramu upitan da li će igrati dubl sa Novakom kada se Đoković penzioniše, dao je potpuno neočekivan odgovor:

- Novak i ja ćemo sledeće godine imati revanš meč u njegovom rodnom gradu. Niko nije spreman za ovo! - napisao je Kirjos uz emotikone smajlija koji ilustruju gromove.

instagram / Nik Kirjos

I, dok se postavljalo pitanje da li je Kirjos svestan da se Srbija open sledeće sezone nakratko seli u Banjaluku ili je u planu neka egzibicija i svojevrsni spektakl u režiji Australijanca i Srbina, stiglo je i delimično razjašnjenje, i to iz organizacionog odbora pomenutog nadmetanja:

Direktor ATP turnira u Banjaluci Đorđe Đoković je u pregovorima sa timom Nika Kirjosa oko dolaska i igranja Australijanca na turniru koji se organizuje sledeće godine, ali u ovom trenutku još ništa nije potvrđeno - navodi se u saopštenju.

Ipak, sama činjenica da je potvrđeno da su pregovori u toku, a da je Kirjos već javno saopštio "da stiže" - dovoljno bude maštu teniskih sladokusaca da bi spektakl mogao da se desi u Republici Srpskoj 2023.

Novak Đoković i Nik Kirjos su se, podsetimo, sastali jednom ove sezone i to u finalu Vimbldona, kada je Srbin nakon preokreta pobedio sa 3:1.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio