ĐOKOVIĆ PROTIV ZAHUKTALOG RUNEA: Danac je u sjajnoj formi, ali Novak je u Bersiju kao kod kuće

Č. V.

06. 11. 2022. u 10:48

NOVAK Đoković igra novo finale, juri 91 trofej u karijeri, 39. na Mastersima, a za rivala će imati talentovanog Danca Holgera Runea.

ЂОКОВИЋ ПРОТИВ ЗАХУКТАЛОГ РУНЕА: Данац је у сјајној форми, али Новак је у Берсију као код куће

Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Trenutno 18. igrač planete briljira u poslednje vreme i ovo će mu biti četvrto vezano finale. U prethodna tri slavio je jednom, u Stokholmu kada je pobedio Stefanosa Cicipasa, dok je poražen u Sofiji od Mark-Andree Hislera i u Bazelu od Feliksa Ože-Alijasima.

Nema sumnje da će momak iz Gentoftea koji od nedavno radi sa legendarnim trenerom Patrikm Muratogluom šansu protiv Novaka Đokoviža tražiti upravo na polju samopouzdanja zbog sjajnih rezultata.

Ipak, svestan je i on ko stoji na drugoj strani mreže, čovek koji u seriji od 20 pobeda i koji je odigrao pregršt ovakvih mečeva. Samo je u dvorani Bersi do sada sedam puta bio u finalu i samo jednom trofej nije završavao u njegovim rukama (izgubio od Hačanova 2018 godine).

Podsetimo, Srbin i Danac su do sada jedini međusobni duel odigrali prošle godine na Ju-Es openu kada je Novak slavio sa 3:1, ali je 19-godišnjak u prva dva seta pružio odličan otpor.

Meč u Parizu igra se od 15 sati, a kao što je poznato titulu brani upravo Đoković koji je prošle godine u susretu za pehar pobedio Danila Medvedeva.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri