NOVAKOMANIJA TRESE IZRAEL: Tel Aviv je bio u znaku Srbije ove noći! Đoković izašao na teren, a tamo ga sačekali naši nacionalni simboli

Novosti online

01. 10. 2022. u 20:05

NOVAK Đoković danas je u polufinalu ATP turnira u Tel Avivu ukrstio rekete sa ruskim teniserom Romanom Safiulinom, a doček koji su mu priredili navijači u Izraelu bio je fenomenalan.

НОВАКОМАНИЈА ТРЕСЕ ИЗРАЕЛ: Тел Авив је био у знаку Србије ове ноћи! Ђоковић изашао на терен, а тамо га сачекали наши национални симболи

FOTO: Tanjug/AP

Kralj belog sporta obožavan je u ovoj zemlji, a o tome je su svedočile reakcije publike na svakom meču na kom je Nole igrao. Nakon što je izjavio da postoji posebna veza između ova dva naroda Đoković je dobio još veću podršku, kao još jedan dokaz koliko je cenjen u Aziji.

Na jednom od transparenata je pisalo "Nole", a pored nadimka našeg tenisera stajalo je srce, a na jednom delu tribina su mogla da se vide dva transparenta koja isto znače, ali su napisana drugačijim pismom i na drugim jezicima. 

"Djokovic i love you", pisalo je na engleskom jeziku, a pored je stajao transparent na ćirilici na kome je pisalo "Novak Đoković volimo vas".

Posebno zanimljivi bili su transparenti Izraelki, koje očigledno obožavaju našeg asa. 

- Hvala zato što si rekao moje telo je moj izbor.

- Đoković je pobedio! Sloboda nije kriminal.

- Zdravlje i sloboda bolji su nego bogatstvo, volim te Novak - pisalo je na srpskom jeziku.

Novak je na turnir iz serije 250 u Tel Avivu stigao da bi "jurio" mesto na završnom mastersu sezone pošto je u ATP trci tek 15. na listi trenutno. Razlog leži naravno u tome što nije mogao da igra Australijan open, US Open i brojne turnire po Americi, a na Vimbldonu koji je osvojio bodovi za ATP trku i listu nisu dodeljivani. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije