BUM BUM BUM! Dušan Vlahović pakuje kofere iz Italije? Fudbalski gigant zagrizao za srpskog asa

Novosti online

01. 10. 2022. u 16:35

SRPSKI reprezentativac Dušan Vlahović već je dosegao meteorske visine, a uskoro bi mogao da ode još jedan stepenik više, s obzirom da se nalazi na radaru finansijskog giganta - PSŽ-a.

БУМ БУМ БУМ! Душан Влаховић пакује кофере из Италије? Фудбалски гигант загризао за српског аса

Tanjug/AP

Jedan od najbogatijih klubova sveta želi da ojača svoj već nestvaran napadački arsenal (Mesi, Nejmar, Mbape), i to dovođenjem zvezde Juventusa i predvodnika Piksijeve "orlovske" ofanzive.

Ova vest danas je odjeknula Apeninima, pa je tako italijanski "Tutosport" prvi preneo informaciju da je trener tima sa "Parka prinčeva" - Kristof Galtije zagrizao za dete Altine Partizana i OFK Beograda. 

Tanjug/AP

Francuzi su u prethodnom preleznom roku doveli Vitinju, Nuna Mendeša, Fabijana Ruiza, Karlosa Solera, Renata Sančesa, Nordija Mukijelea, obnovili ugovor sa Kilijanom Mbapeom, ali da su doveli Vlahovića, sve bi im bilo pod konac.

- Tokom predsezone pričao sam dugo sa predsednikom Luisom Kamposom o našem napadu, analizirali smo strukturu i karakteristike igrača. Svi smo bili ubeđeni da nam je potreban i četvrti napadač sa drugačijim karakteristikama. Taj četvrti nije došao, šteta je, ali tako je kako je. Centarfor bi nam bio od koristi. Kilijan ima referencu u timu Francuske, kao i Žiru. Ovde u Pari Sen Žermenu imamo drugačiji stil igre, efektivniji, ali bez alternativa - rekao je trener Paržiana Kristof Galtije.

Mediji na "čizmi" ističu da je baš Vlahović fudbaler koji se uklapa u željeni profil francuskog trenera. Ipak, list podvlači da "torinska stara dama" nema nameru da se tako olako odrekne usluga srpskog napadača.

Tanjug/AP

Vlahović je imao poteškoća po dolasku protekle zime iz redova Fiorentine, ali polako postaje nezamenjiv deo tima Masimilijana Alegrija. Vlahović je u drugoj polovini prošle sezone na 21 utakmici postigao devet golova. Ove je na osam postigao četiri, sve u Seriji A na šest utakmica.

U Juventusu su svesni da Pari Sen Žermen neće tako lako odustati, posebno ako Vlahović bude briljirao i na Mundijalu u Kataru.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)