Prošla je gotovo decenija i po od kako je jedna od najboljih teniserki u istoriji ovog sporta Martina Navratilova okončala tenisku karijeru, ali je jasno da se njeno mišljenje i dalje "ceni" u svetu belog sporta.

Ika

27.09.2022. 08:59

Nisam znala da se jedna sportistkinja koja verujem dobro zna Mileta i njegove sposobnosti u belom sportu tako ponaša.Jeli to zato što je crnkinja pa se plaši za sebe,sramota.

Lara

27.09.2022. 11:32

Ova nazovi je amerikanka se odrekla svoje drzave da bi postala drzavljanka Amerike svojim ovakvim izjavama o Novaku samo zeli da bude ponovo u centru paznje i da bi se o njoj vise pisalo pa je prosto " napala" na velikog tenisera kakav je Novak Djokovic....to joj je bio cilj, ali zasto bas Novaka ima i drugih tenisera, zato sto je Novak kompletna licnost u svemu i u poslu i van posla, porodican covek vrlo lepo vaspitan pravi gospodin, deca su mu lepo vaspitana, humanitarac kad god treba pomoc tu je uvek...e sto to nije gospodja Navratilova..

Moralna gromada

28.09.2022. 21:10

Толико од особе која је глумила да је лезбејка да би добила америчко држављанство. Јер је као таква тобоже имала проблема у Чехословачкој.