Bivši ukrajinski teniser Sergej Stahovski izjavio je danas da najbolji srpski teniser Novak Đoković neće reći ništa što je suprotno mišljenju vlasti u Srbiji ili što bi moglo da naruši njegov imidž.

Milovan Milovanović

20.09.2022. 08:31

Klasični nacista. Kao teniser je bio prosečan, a kao čovek je apsolutna nula. Kakav je to sportista koji se zalaže da se sprtisti iz druge zemlje izbace sa takmičenja i da se kažnjavaju k'o u vreme papske inkvizicije? Nikakav. Očigledno loš čovek, ali dobar nacista, koji se odmah stavio u službu ubica sa Majdana. Taj Đokoviću ne može ni cipele da čisti. U svakom smislu.

Malena

20.09.2022. 11:10

@Milovan Milovanović - Ma to, kad ti opada popularnost a na političare ne smeš, onda udri po Noletu... To udaranje mediji još uvek objavljuju na prvoj strani. Eeee tako si baja... al kakav? To kakav si baja će ti život uzvratiti. Tako to funkcioniše, videćeš!

Reaktor

20.09.2022. 09:24

Ako nisi sa mnom onda si protiv mene. Ova filozofija će potopiti Ukrajinu. Previše lažnih prijatelja i previše onih koje će naterati na otvoreno neprijateljstvo. Zašto svi moramo da mislimo isto? Jel to neka diktatura?

Ljubica

20.09.2022. 09:26

Nije Srbija nikakva ispostava Rusije, nego je EU i vaša zemlja pod vodjstvom komedijanta ispostava SAD. Novak ti je medju prvima ponudio pomoć, šta on treba da uznosi.?!Nisi ni ti, a ni bilo ko od vas iznosio nista godinama dok su maltretirani ljudi u Donbasu.2014 god su spaljivani živi ljudi, nisam čula tvoju osudu.

Mama

20.09.2022. 09:42

Sad su svi pokazali svoje lice.Novak je poseban u svakom smislu i to niko ne moze na ospori.Pravi covek je dobar zbog sebe a ne zbog drugih.Sve ce doci na svoje a i djavo dodje po svoje!

Velja

20.09.2022. 10:11

Kad je magare u blatu zna se šta se radi ali eto mi ovakvi moralni i naivni uvek radimo suprotno zato i stradamo zbog svoje visoke kulture morala.

Prijatelj

20.09.2022. 10:46

Eno, svi tzv.saveznici traze komad Ukrajine, prvi komsile pocevsi od Rumuna pa preko Poljaka, do Madjara. Osetili su krv i slabost Ukrajine pa ce za Strahovskog uskoro najveci neprijatelji postati teniseri iz tih zemalja. Novak jednostavno nema nikakve veze sa ratom u Ukrajini osim u bolesnim nacistickim umovima!

vera

20.09.2022. 14:25

Ma, ko je ovaj , uopšte? Potpuno nebitan lik, i sad je mnogo važno šta on kaže. Eto mu Federer. A ni njega ni Federetra, ni drugih nigde nije bilo kada su nas bombardovale sve one zemlje koje su sada na strani Ukrajine, oružjem, novce, plaćewnicima...i kada su nam oteli Kosovo. A što je Ukrajina važnija od Srbije? Za nas nije. Tačka.