ĐOKOVIĆ JE APSOLUTNI FAVORIT ZA OSVAJANJE JU-ES OPENA! Najveća svetska kladionica podgrejala nadu da će Novak krenuti putem Amerike

Novosti online

07. 08. 2022. u 23:50

KRAJEM avgusta meseca ljubitelji "belog sporta" uživaće u predstojećem velikom grend slem turniru na tlu američkog kontinenta, i iako je delovalo da tamo neće biti najboljeg srpskog teniser - Novaka Đokovića, počinje da tinja nada da bi naš as ipak mogao da se nađe na njujorškim terenima.

ЂОКОВИЋ ЈЕ АПСОЛУТНИ ФАВОРИТ ЗА ОСВАЈАЊЕ ЈУ-ЕС ОПЕНА! Највећа светска кладионица подгрејала наду да ће Новак кренути путем Америке

FOTO: Tanjug/AP

Naime, nakon što su ulicama "velike jabuke" krenula da kruže taksi vozila sa reklamom Noleta, ta nada potkrepljena je danas dodatno.

Najveća svetska kladionica "Bet365" je objavila kvote za predstojeći Ju-Es open, a potpuno zapanjujuće, jeste, da za apsolutnog favorita za osvajanje turnira važi niko drugi, do srpski teniski as - Novak Đoković.

Da li kladionice možda znaju nešto više i da li to što su Đokovića stavile za apsolutnog favorita znači da će Srbinu, ipak, biti dozvoljeno da uđe u Ameriku ostaje da se vidi. Ali ova činjenica svakako obećava i uliva nadu...

FOTO: Printskrin

Kvota na osvajača 21. grend slem trofeja iznosi - 2,50. Posle njega, u najvećoj svetskoj kladionici, pored Đokovića, najviše šanse za uspeh imaju: Danil Medvedev (Rusija) 3,25, Karlos Alkaraz (Španija) 4,33, Rafael Nadal (Španija) - 6,00, Stefanos Cicipas (Grčka) 13,00.

Da pojasnimo - krajnje je čudno što su bukmejkeri uvrstili Novaka u ponudu, a evo i zašto.

Pa, prosto, ako na snazi ostane odluka da Đoković ne sme u Njujork kvote na sve preostale favorite biće neuporedivo manje od ovih koje su sada ponuđenje.

A to bi moglo izazvati pravu pometnju u svetu klađenja, jer bi to potencijalno moglo da donese enormne gubitke kladioničarskim kućama.

A, teško da bi velike kockarske koorporacije radile protiv sebe i u korist igrača. Zaista, posle ovoga, šanse da će Novak krenuti preko Atlantika neuporedivo rastu, jer sva racionalnost i logika govore u prilog tome.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega