POLITIČKOJ farsi koja se vodi protiv Novaka Đokovića ne nazire se kraj...

Komentari (12)

buki

17.07.2022. 07:45

@marko - Kanada suverena država????? Nemojte nas zasmejavati! Nema tu ni S od suverenosti. Ne zovu se SAD nego Kanada, samo da bi naivni poput Vas mogli da izgovore ovakvu besmislicu.

Branko

16.07.2022. 12:07

Рат запада против Новака није мотивисан спортом него политичком идеологијом лажне савести и опсесивног страха од губитка доминације за који је бели спорт симбол расне и глобалне доминације..

Bonaparta

16.07.2022. 13:04

Da je Nole kvaran kao gomila tih njihovih kućnih ljubimaca, otišao bi i pred tv kamerama primio destilisanu vodu i doneo potvrdu da je primii vakcinui svi bi se smejali i pravili da je uredu, a u stvarnosti bi znali da je sve farsa. Njima treba lovačka priča i da imaju marketing i mašu lažnom zastavom, svi slortisti se vakcinisali pa treba to da učinite i vi. Nema veze što su dokazali da vakcinanema nikakav efekat. Javno to pišu, ali oni teraju svoju glupavu priču. Nole im ruši koncepciju da polako uvedu posle vakcine čipovanje. Ničija nije do zore pa neće ni vaša.

Branka Met

16.07.2022. 13:07

Bože, koliko su to jadni ljudi! Kada ne mogu da pobede Novaka na sportskom terenu, onda se dovijaju preko vakcina, politike... Ja sam bila uverena da je tenis sport džentlmana sa strogo definisanom pravilima. Ispade, taj sport vode sitne duše, šibicari koji ništa drugo ne rade osim što smišljaju smicalice, varke, besmislena pravila kako bi pobedio njihov favorit, a ne neki tamo Srbin iz zemlje u kojoj taj sport nije tradicionalan. Bože, jadnih i bednih, nabeđenih kolonijalista, bez imalo srama bez ponosa, dostojanstva i ljudskosti. Bljak!

Dejan

16.07.2022. 16:21

Zakon je zakon.... ako je doslovno rečeno da nevakcinisani ne mogu ući u zemlju to važi za sve bio on Novak ili Nikola ili bilo ko. Novak se neće vakcinisati prema tome neće ići ni u Kanadu ni USA. Ne vidim u čemu je problem

samoja

05.08.2022. 02:00

Promio bi Novak vakcinu sada samo je malo kasno Razapeli bi ga na medijima A ono sto netko kaze nek promi destiliranu vodu is probably je taj sistem u Australiji Ni su prosle Srpske potvrde