PLAŠI SE DUELA SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM? Nadal zabrinuo navijače, ovome se niko nije nadao

Novosti online

01. 05. 2022. u 11:09

TENISER sa najviše osvojenih titula na grend slemovima stigao je u Madrid, ali je po dolasku u prestonicu Španije otkrio da nije u najboljem stanju.

ПЛАШИ СЕ ДУЕЛА СА НОВАКОМ ЂОКОВИЋЕМ? Надал забринуо навијаче, овоме се нико није надао

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Žreb turnira u Madridu odredio je da nakon 11 meseci Novak Đoković i Rafael Nadal mogu da se sastanu u polufinalu mastersa, ali najnovije izjave Španca govore nije u najboljem zdravstvenom stanju i da će do završnice jako teško doći.

- Trenirao sam jako malo, moje rebro me i dalje boli, a poslednje dve nedelje su bile jako bolne i loše. Skoro da ništa nisam mogao da radim i Madrid će biti jako težak za mene. Ali verujem da ću se spremiti za Rolan Garos, poručio je Španac za "As".

Bez takmičarskih ambicija je doputovao u prestonicu rodne zemlje, njegov jedini cilj je da se što bolje pripremi za

- Stigao sam u poslednji čas, realnost je da se trudim svaki dan na treningu i da hoću da vidim koliko daleko mogu da dođem. Ipak je turnir u Madridu, a u glavi mi je Rolan Garos za tri nedelje. Za to će me spremiti samo svakodnevni trening. Svestan sam da će ovo biti komplikovan turnir, ali najvažnije je da stignem zdrav na Rolan Garos. Verujem da ću biti u mnogo boljem stanju za tri nedelje, rekao je Nadal.

Novak Đoković je pre dolaska u Madrid nastupio u Beogradu gde je stigao do finala Srbija opena gde ga je savladao Andrej Rubljov.

BONUS VIDEO: BEKERA ŽENE KOŠTALE GLAVE: Posle bankrota, preti mu sedam godina robije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna