"SRPSKA POSLA!" Strani teniseri nisu mogli da veruju šta se dešava na njihovom meču u Beogradu

Novosti online

22. 04. 2022. u 15:25

SRBIJA open, teniski turnir koji se upravo održava u Beogradu, u petak je iznedrio veoma zanimljive scene.

СРПСКА ПОСЛА! Страни тенисери нису могли да верују шта се дешава на њиховом мечу у Београду

FOTO: Tanjug/AP

U četvrtfinalu su se sastali Nemac Oskar Ote i, blagi favorit, Fabio Fonjini iz Italije.

Njih dvojica verovatno nisu ni sanjala šta će se desiti prilikom izliva besa koji je "spopao" i jednog i drugog takmaca.

Obično se u tenisu desi da akter meča koji je nezadovoljan nekim svojim potezom, ili kako je igrao tokom određenog vremenskog segmenta, iskali bes bacanjem ili lomljenjem reketa, što publika obično "isprati" zvižducima, ili drugim oblicima negodovanja.

Međutim, u Beogradu se desilo nešto sasvim suprotno.

- Fonjini je dobio ovacije jer je zavrljačio reket. Srpska posla, uz grafičke prikaze osmeha konstatovao je na Tviteru jedan od najobaveštenijih ovdašnjih teniskih novinara, Saša Ozmo, a onda je dodao i sledeće: - Ote je takođe (dobio ovacije) jer je (naknadno) uništio svoj reket!

I, tako, dok se beogradska publika zabavljala, a takmaci verovatno ostajali u čudu što im se zbog izliva besa ne zviždi, već dobijaju aplauze i ovacije, meč je počeo da se privodi kraju.

Fabio Fonjini je kao šesti nosilac, savladao 70. igrača sveta sa 7:5, 6:4, pa će u polufinalu igrati s boljim iz duela Taro Danijel - Andrej Rubljov.

Podsetimo, posle trosatne borbe sa Laslom Đereom, pa novog preokreta, i to protiv Miomira Kecmanovića, Novak Đoković će svoj polufinalni meč protiv Karena Hačanova igrati u subotu.

BONUS VIDEO: Bonus video: Kad Novak Đoković i njegov sin Stefan sparinguju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a