"ĐOKOVIĆ I ŠLJAKA - MORAMO BITI OPREZNI"! Gilbert: Prava je misterija u kakvoj formi će biti Novak

Novosti online

26. 03. 2022. u 18:10

NEKADAŠNjI američki teniser Bred Gilbert govorio je o Novaku Đokoviću i tome kako se ne zna u kakvoj će formi biti prvi igrač sveta za deo sezone koji se igra na šljaci.

ЂОКОВИЋ И ШЉАКА - МОРАМО БИТИ ОПРЕЗНИ! Гилберт: Права је мистерија у каквој форми ће бити Новак

Tanjug/AP

Poznatno je da srpski as nije vakcinisan pa je zbog toga od početka sezone odigrao samo jedan turnir i to u Dubaiju gde je zaustavljen u četvrtfinalu.

Ipak, mere širom sveta popuštaju pa bi Đoković trebalo da nastupi u delu sezonu koji se igra na šljaci, ali i na Vimbldonu.

- Pre nego što je zdravstvena kriza promenila situaciju, Novak je bio istinski nedodirljiv. Sada niko ne može da zna, sada je to prava misterija. Odjednom, u izvrsnoj si formi, a ne možeš da igraš. To je užasno i mentalno mora da je zahtevno i frustrirajuće - rekao je Gilbert i dodao:

- Sada stvari idu nabolje, ali moramo da budemo oprezni pred njegove nastupe u Evropi. Videćemo hoće li uspeti da pronađe svoju pravu igru ili ne. Možda će uspeti - zaključio je nekada četvrti igrač sveta.

Sledeći turnir na kojem će igrati Novak je Masters u Monte Karlu koji je na programu od 9. do 17. aprila, a potom ga očekuje nastup u Beogradu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana