ŠANSA da Novak Đoković zaigra i na Rolan Garosu bez vakcine postaje sve realnija. Iako vakcinalna propusnica u Francuskoj stupa na snagu tek od ponedeljka, premijer ove zemlje Žan Kasteks je najavio da postoji mogućnost da u dogledno vreme bude suspendovana ta odluka.

Komentari (6)

GOSPODINE CVOROVIC NE TRCI PRED RUDU

20.01.2022. 21:44

Do maja (RG) ima puno puno vremena, i moze se sto pravila do tad promenit, ako ovako nastave uskoro ce neki novi virus nazvat "omega" ili "ipsilon", posto grcka azbuka ima 24 slova, zlotvori ce to sve da upotrebe. I Nole je malo bio naivan, i izleteo pred rudu, objavljivanjem fotke povodom dobijenog obecanja (izuzeca) za AO, i sad vidimo da je bila greska to unapred objavljivat. Sve ima svoje vreme, i po onoj narodnoj: Pricati je srebro, cutanje je zlato.

Srdjan

21.01.2022. 04:23

Djokovicu bi bilo pametnije da se vakcinise ako misli da postigne jos sta u svojoj karijeri. Ispada da su svi glupi samo je on pametan. Mada pametnjakovica Srbiji nikada nije manjkalo.

Pedja

21.01.2022. 05:52

Mislim da ce imati sve vise problema jer neko ce reci da je teorija zavere a nije.Tri godine pod koronom je igrao u naponu snage i moze jos ,njegovi sponzori imaju dobit on slavu i uspeh,ATP ide u drugi plan i Djokovic iskace sa svojom asocijacijom u prvi plan sto nikome ne odgovara ko vrti pare.Marketinske kuce i ATPverovatno imaju dogovor da Djokovica potkopaju na sve nacine jer he digao glavu previse za njihov aristokratski ukus.BORBA TEK PREDSTOJI ALI BICE TO ROVOVSKI RAT.

Nebojsa

21.01.2022. 06:26

Novak je postena osoba, bez iskustva u lopovluku sto je osnova danasnjeg sveta, lisen pravih savetnika, sto je i rezultiralo skandaloznim proterivanjem iz Australije. Nadam se, da "slucaj Australija" nije zavrsen Novakovim protjerivanjem ukoliko se Novak odluci za pravnu rehabilitaciju. Nadam se takodjer, da ce Novak iz svega ovog izvuci pouku za buducnost, da ne veruje nikom a ne narocito tzv. prijateljima obziro da je u ovim vremenima taj pojam nepoznat. Interes, i samo inters i nakon svega opet INTERES za licnu korist.