"ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI" Zverev izbacio Australijanca i nahvalio Novaka, pa šokirao izjavom: "Ne testiraju nas, zato nema pozitivnih" (VIDEO)

Novosti online

19. 01. 2022. u 22:35

TREĆI reket sveta Aleksandar Zverev plasirao se u treće kolo Ozi opena, pobedom nad domaćim teniserom Džonom milmanom, a posle meča koji je završio za manje od dva sata, šokirao je izjavom - nema testiranja u Melburn parku, a igrači se slobodno kreću po gradu.

ЂОКОВИЋ ЈЕ НАЈБОЉИ Зверев избацио Аустралијанца и нахвалио Новака, па шокирао изјавом: Не тестирају нас, зато нема позитивних (ВИДЕО)

Foto: AP

Zverev je prvo pohvalio organizatore turnira, naročito direktora Krega Tajlija, što se Ozi open uopšte održava i ove godine, ali i što je održan prošle.

Zatim je govorio o avoritima turnira u odsustvu najboljeg tenisera sveta novaka Đokovića, koji je za njega i dalje nepobediv na betonu, a na kraju se dotakaoteme koju je još u kvalifikacijama otvorio Bernard Tomić - igrači na AO se ne testiraju i mnogi igraju zaraženi!

- Novak je verovatno najbolji, u to nema sumnje. Osvojio je najviše turnira. Ali i Danil igra sjajno, osvojio je nekoliko neverovatnih turnira poslednjih nekoliko meseci i godina, i on je jedan od najboljih na tvrdoj podlozi. Ja sam osvojio Olimpijske igre i ATP finale, mislim da isto mogu da igram veoma dobro na betonu. Cicipas može da igra dobro na betonu, takođe i Rafa igra ponovo neverovatan tenis, nije neko na koga možete da zaboravite za ovaj turnir - rekao je nemački teniser.

Zverev je apostrofirao razliku između ovogodišnjeg turnira i onoga koji je prošle godine odigran u uslovima "balona".

- Ove godine je drugačije, jer nam je dozvoljeno da idemo napolje, da jedemo u restoranima... Ima mnogo pozitivnih slučajeva u Melburnu i u Australiji. Bilo je nekoliko slučajeva i među teniserima pre početka turnira. Mislim da ih takođe ima i sada, ali nas ne testiraju. Ako bi nas testirali, sigurno bi bilo mnogo više pozitivnih slučajeva nego što ih sada ima. Ja sam ovde da igram turnir, ima mnogo slučajeva i zato ne idem napolje mnogo, ne idem po restoranima, ne idem nigde osim u hotelsku sobu i na trening. Ne želim da dovodim sebe u rizik, pa sam napravio neku vrstu "balona". Želim sebi da dam najbolje moguće šanse, a ako dobijem kovid, to se definitivno neće desiti - zaključio je Zverev.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije