NOVAK Đoković, Australija ali i čitav svet čekaju šta će u Melburnu odlučiti Savezni sud povodom odluke australijskog ministra za imigraciju da mu oduzme vizu, ali čak i da Nole (po drugi put) pobedi na sudu, možda ga zadesi deportacija.

Komentari (3)

ZAvram

16.01.2022. 00:32

Уместо да му укажу све врхунске почасти, потомци негдањих робијаша, задојени мржњом, љубомором, завишћу, према нашем и светском Новаку примењују најогавније мере, од којих се сав нормалан свет, па и Земљина утроба згражају и потресају. Недостају речи, којима би се могао описати сав јад, сво понижење, неизрециви бол, који свака српска душа осећа,гледајући наше сунце, нашу сјајну звезду, сина дичног светосавља, као га притварају, воде у тзв хотел, недостојан било ког човека, а камо ли Нолета... Зар аустралијска полиција нема друга, преча посла? Федерални суде, ако имаш имало части, судијског поштења, људскости, достојанства... окани се ћорава посла! У супротном, на образу Аустралије ће заувек, док буде свет бележио своје постојање, остати неизбрисива срамота, огромна црна мрља, од које ће се и ова земља и њени људи заувек стидети! Оставите Новака, јединствену људску и спортску громаду, да рашири своја крила и све нас, који га у срцу носимо, још једном обрадује својом бриљантном, непоновљивом игром! Напред, Новаче!

Gorica Simic

16.01.2022. 01:12

Neverovatno maltretiranje čoveka,bruka za Australiju ,zdrav,nije zarazan da bi bio rizik za zdravlje ljudi, već oni svojim ponašanjem ugrožavaju zdravlje Noletu.Samo da prodje ovo maltretiranje i da nam se Nole vrati zdrav.Ja nikad tamo ne bi otišla.