VEČE odluke je pred nama. Sve oči sportskog sveta uprte su u Melburn gde će večeras Novak Đoković odigrati drugi set protiv Australije. Prvi protiv suda je dobio, a čeka ga taj-brejk protiv Federalnog suda Australije i ministra imigracionih pitanja Aleksa Hoka. Dešavanja večeras u Australiji pratite uživo na sajtu Novosti.rs u nastavku teksta.

Siniša Bibić

15.01.2022. 22:56

Za našeg brata Novaka Išao si ti kroz život
, Poput vuka samotnjaka
, Sve si bitke izdržao, 
Pomogla ti sila jaka ☦️ 
Voljeli bi da te nema, 
Da unište Alfa vuka
, Uzalud im želja pusta
, Tebe čuva Božja ruka. I najteže kad je bilo, 
Molio se samo Bogu, 
Pobjedit’ te mogli nisu
, Poturali često nogu. Pomagao si redom svima
, Preživeo mnogo muka
, Nemogu ti gnjide ništa, Tebe čuva Božja ruka.

Au

16.01.2022. 00:17

Ova zbrka oko Novaka pokazuje koliko su Srbi besposlen narod i plitkouman. Danima je Novak tema broj jedan, brane ga redom svi nevakcinisani, kao da će oni igrati na AO i imati neku korist od toga. Novak se svojim stavovima srozao u očima razvijenog sveta, koji se mahom vakcinisao. A bogami i u očima velikog broja Srba koji imaju pametnija posla od proglašenja jednog sportiste novim Isusom.

Penzionerj

16.01.2022. 00:19

Nole, zelimo ti puno srece i da drzavnu gamad pobedis. U svakom slucaju ti si pobednik. Cudi me da nasi teniseri cute i ne oglasavaju se umesto da oni bojkotuju turnir ako Noletu zabrane da ucestvuje. Zasto smo toliko razjedinjeni i zlobni. Tacno jei da ce nas ostati pod jednom sljivom a i to je pitanje.

Mikula

16.01.2022. 06:33

Bez obzira na konacan ishod najveceg politicki - sportskog skandala u povijesti sporta, Novak Djokovic je pobjednik. I kada bi mu sutra zabranili da igra tenis, njegovi rezultati nice biti prevazidjeni u narednih bar 50 godina.