NOVAK Đoković je, svakako, ne samo "teniski broj 1" već svetska tema broj 1 ovih dana, a Australijan open, koji počinje u ponedeljak, mogao bi da doživi neverovatan debakl ako se dogodi pobuna tenisera.

Komentari (12)

Mik

15.01.2022. 19:47

Braco Srbi pokazite da li vam je preca vera il vecera.Vas 6 koji ostajete da se takmicite na AO,bojkotujte ako deportuju Noleta.Zajedno trenirate,zajedno igrate za repku,pokazite se sad..

Vatro Marx

15.01.2022. 20:13

Sasvim realno i neophodno da brane interes svih tenisera za buducnost Počela je mafija , kao u nogometu FIFA i UEFA. Znate onu bolje sprijeciti nego lijeciti. Nazalost u nogometu otisli su daleko da im nema leka

Vukasin Trklja

15.01.2022. 20:28

Ovo je samo kraj početka i početak kraja. Sledeći korak je izbacivanje iz Australije na tri godine i to će biti praćeno petogodišnjom zabranom iz ATP-a. Zašto? Zaustaviti raspad ATP-a i okončati stvaranje Profesionalnog teniskog saveza koje je Đoković želeo da stvori. Morate se zapitati zašto je na meti Rusija, Kina i bivša Jugoslavija. Na zapadu je narativ u rukama lažova, manipulatora i ratnih zločinaca koji štite svoje bankovne račune Đoković je mikro situacija u svetu gde jedna ruka pere drugu dok novac pere lice. Italijani, ako se sećam, kažu da jedna ruka pere drugu dok obe ruke peru lice sramote

pokazite se sad

15.01.2022. 20:40

Pa pokazali su se već. Takmiče se ko će više da mu se uvuče gde ni sunce ne sija, čini mi se da Đere još uvek nije, pa ga ni nema u reprezentaciji. E da od skorašnjih bivših nije Zimonjić, pa više nije ni selektor reprezentacije.

Tuza

16.01.2022. 10:34

To vise nije turnir onog nivoa koji je bio! Lokalno takmičenje sa stranim učešćem! U suštini nije preterano interesantno za gledanje ni učestvovanje! Najbolji ne igra!Pametno bi bilo da se i ostali vrate,odu na neko skijanje sa porodicama i ostave ove u australijskoj Vukojebini da se igraju medjusobno!