VUČIĆ O NOVAKU: Neću voditi hajku na nevakcinisane, iako ću primiti i četvrtu vakcinu

Novosti online

12. 01. 2022. u 21:52

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić gost je Radio-Televizije Srbije, a tokom intervjua odgovorio je i na pitanje o Novaku Đokoviću.

ВУЧИЋ О НОВАКУ: Нећу водити хајку на невакцинисане, иако ћу примити и четврту вакцину

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser Srbije i sveta nalazi se Australiji i još uvek strepimo da li će biti deportovan i to samo nekoliko sati pre početka žreba na kome je postavljen za prvog nosioca.

- Mi smo radili svoj posao, naš posao je da pomažemo državljanima Srbije i ponosan sam što smo na profesionalan način mogli da pomognemo jednom od najboljih sportista.

Sa Novakom je, kaže, razgovarao nekoliko puta u poslednjih nekoliko dana.

- Znamo se dugo i ja to nikada nisam zloupotrebljavao, mi dugo već ne persiramo jedan drugome i nisam siguran da je on uvek saglasan sa svim što ja radim - rekao je predsednik i dodao:

- Ja sam čovek koji smatra da je neophodno da se ljudi vakcinišu, primiću i četvrtu. Mislim da je to spasilo hiljade života u ovoj zemlji. Ne spadam u ljude koji će d avode hajku protiv oni koji neće da se ne vakcinišu, ne jer mi trebaju njihovi glasovi, već jer je to naša krivica - rekao je Vučić i dodao kako su se teorije zavere proširile društvenim mrežama.

Ceo intervju Radio-televizije Srbije sa predsednikom Vučićem možete da pratite u prenosu uživo na portau "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)