"ĐOKOVIĆ NEĆE BITI TOPLO DOČEKAN": Legendarni Britanac smatra da će Novak naići ne neprijateljsku atmosferu

Novosti online

12. 01. 2022. u 18:48

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković još uvek ne zna da li će nastupi na Australijan openu. Ukoliko zaigra u Melburnu legendarni Britanac Tim Henman smatra da Srbin neće biti lepo dočekan od publike.

ЂОКОВИЋ НЕЋЕ БИТИ ТОПЛО ДОЧЕКАН: Легендарни Британац сматра да ће Новак наићи не непријатељску атмосферу

Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Vlasti u Australiji ne znaju šta da rade sa osvajačem 20 grend slem titula. Postoji mogućnost da Nole opet bude deportovan.

Ipak, ako nastupi na turniru koji je osvojio devet puta mogao bi da bude suočen sa neprijateljskom atmosferom sa tribina.

- Mislim da će to biti veoma neprijateljska atmosfera. Svi znamo kroz šta su ljudi u Australiji prolazili poslednjih nekoliko godina kroz ta zaključavanja i mislim da Novak neće biti toplo dočekan kada se pojavi na terenu - rekao je Henman, a prenosi "Tennis 365".

Tim Henman/Foto: EPA-EFE/CRAIG GOLDING

Nekada četvrti teniser sveta smatra da to nije dobro za tenis.

- Mislim da je to nesreća za turnir. To je sjajan događaj u Australiji i oni su imali svoje izazove u poslednjih nekoliko godina. Nadam se da to nije oblak koji ostaje nad turnirom. Poznajući Đokovićev stav, izgleda da uspeva u takvoj vrsti konfrontacije. Očigledno nije idealna priprema da se zaglavi u sobi četiri ili pet dana, ali siguran sam da mu je laknulo što je napolju i uzbuđen zbog prilike - istakao je ovaj 47-godišnjak.

Podsetimo, žreb za prvi grend slem koji je se igra od 17. do 31. januara na programu je sutra, a srpski as brani titulu.

Ostanite i dalje uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024