"TI SI BOMBA!" Vatrena rumunska teniserka ludela za Novakom i Srbijom, a sada ovako čestitala rođendan zvezdi PSŽ (FOTO/VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2022. u 17:30

ATRAKTIVNA rumunska teniserka Andrea Prisakarju nedavno je oduševila srpske ljubitelje belog sporta, kada je na Tviteru otkrila kako navija za Novaka Đokovića i Nikolu Ćaćića u Dejvis kupu. Srpskim teniserima slala je tada zaljubljene emodžije, ali je mnogo konkretniju poruku od vatrene rumunke dobio fudbaler Pari sen Žermena Kilijan Mbape.

ТИ СИ БОМБА! Ватрена румунска тенисерка лудела за Новаком и Србијом, а сада овако честитала рођендан звезди ПСЖ (ФОТО/ВИДЕО)

foto :instagram

Ona je putem društvenih mreža francuskom reprezentativcu čestitala rođendan.

-Srećan rođendan najbržim nogama koje sam ikada videla. Ti si bomba, prijatelju - napisala je Andrea.

Andrea je na Dejvis kupu navijala za Srbiju i to nije krila na društvenim mrežama, a pobednički poen u odlučujućem meču, u kojem su Novak Đoković i Nikola Ćaćić u tri seta savladali Golubjeva i Nedovjesova, proslavila je uz pesmu "Dobro došli, šampioni" koju izvodi Neda Ukraden.

Andrea je postala poznata široj javnosti nakon turnira u Klužu gde je skrenula pažnju na sebe svojom upečatljivom pojavom, nakon čega je njena popularnost na društvenim mrežama značajno skočila.

Atraktivna Rumunka, koja je trenutn o336. na VTA listi, u februaru će napuniti 22 godine, pa ostaje da se vidi hoće li joj Mbape uzvratiti na čestitki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)