ĐOKOVIĆ NAM ČESTITA NOVU GODINU: Poznat raspored grupne faze ATP kupa, Srbija protiv Norveške 1. januara ujutro po našem vremenu

Novosti online

08. 12. 2021. u 10:52

IZAŠAO je raspored takmičenja za ATP kup koji se od prvog januara sledeće godine igra u singlu. Srbija, koja će pokušati da vrati trofej osvojen 2020. godine, na teren izlazi već prvog dana Nove godine i to u meču protiv Norveške.

ЂОКОВИЋ НАМ ЧЕСТИТА НОВУ ГОДИНУ: Познат распоред групне фазе АТП купа, Србија против Норвешке 1. јануара ујутро по нашем времену

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Taj meč igraće se na Ken rozevel areni u večernjem terminu po lokalnom vremenu, dakle u jutarnjem terminu po našem.

Dva dana kasnije protivnik Đokoviću i drugovima biće Čile na Kudos bank areni, dok se za derbi grupe, reprizu finala iz 2020. protiv Španije, vraćamo na Ken rozevel arenu, petog januara. 

Srbiju će na ATP kupu pored najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića predstavljati Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nikola Ćaćić i debitant Matej Sabanov, koji je odnedavno promenio reprezentaciju i sa svojim bratom blizancem Ivanom prešao iz hrvatskog u srpski nacionalni tim.

Odranije su poznati i sastavi ostalih reprezentacija. Španija je, očekivano, bez Rafe Nadala, ali tu su Bautista Agut i Karenjo Busta. Norvešku predvodi Kasper Rud, a Čile Kristijan Garin.

Pehar brani Rusija koja je nedavno osvajanjem Dejvis kupa objedinila titule, a s njom u grupi B je i ovogodišnji finalista - ekipa Italije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili