OVO SE NEĆE SVIDETI NOVAKU: Kontroverzni Francuz udario na nevakcinisane tenisere! Ima zanimljiv predlog

Novosti online

02. 11. 2021. u 09:41

BENOA Per, evropski Nik Kirjos, ili je Australijanac naslednik kontroverznog Francuza.

ОВО СЕ НЕЋЕ СВИДЕТИ НОВАКУ: Контроверзни Француз ударио на невакцинисане тенисере! Има занимљив предлог

FOTO: EPA

Teorija koja ima veze sa kokoškom i jajetom, šta je starije, važnije... Ipak, jedno je sigurno, radi se o dvojici takmičara belog sporta, koji uz Bernarda Tomića privlače najviše pažnje kada je reč o incidentima ili čudnim izjavama.

Ovog puta u pitanju je nezaobilazna tema vakcinacija u tenisu, kao uslov za igranje u Melburnu na prvom grend slemu sezone. Per je imao svoj stav koji se sigurno neće svideti Novaku Đokoviću, a tiče se nastupa u Australiji.

- Nema više karantina u Melburnu ako si vakcinisan. Baš me briga za ove što nisu vakcinisani. Ako ne igraju, to je još bolje za mene - poručio je Benoa Per pred početak mastersa u Parizu.

Zanimljivo je da je Đoković baš tražio od tenisera da se udruže i traže veća prava, kao što je recimo da učestvuju na Australijan openu uz karantin, međutim, Per je protiv toga i okrenuo se protiv nevakcinisanih tenisera jer mu to u ovom trenutku više odgovara zbog rezultata i novca.

Imao je zanimljiv predlog za one koji ne žele da prime vakcinu...

- Ja sam proveo 14 dana u karantinu jer sam bio pozitivan. Baš me briga za druge. Motivisan sam pred narednu sezonu, a ti što neće da se vakcinišu - nek ostanu u Evropi, to nije moj problem. Moraš da primiš vakcinu ako hoćeš u Australiju, ja zato jedva čekam jer sam vakcinisan - poentirao je Per u svom stilu.

Australijan open se igra od 17. do 30. januara, a uskoro će saopštiti i zvanično ko može da učestvuje i pod kojim uslovima, što bi trebalo da donese konačni mir u "belom sport", jer teniseri više ne znaju na čemu su...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili