TOTALNO ZATEČENA: Engleskinja stigla u Srbiju zbog Novaka, a Đoković je ovako iznenadio (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2021. u 12:54

NOVAK Đoković je ponovo uradio ono što mnogi ne bi.

ТОТАЛНО ЗАТЕЧЕНА: Енглескиња стигла у Србију због Новака, а Ђоковић је овако изненадио (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Dok je u svetskim medijima najčešća teniska tema ovih dana zahtev australijskih vlasti da na tamošnjem grend slemu mogu da učestvuju samo oni koji su primili bar dve doze vakcine protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa, zbog čega se Nole pominje kao "osoba pod znakom pitanja" (jer nije promenio svoj davnašnji stav da neće javno da govori o tome da li se vakcinisao ili ne), Đoković je i dalje u "svom svetu".

A u njemu, često ulepšava živote drugima.

Čini to i njegova Fondacija, ali i on lično.

Poslednji primer za tako nešto stiže iz Beograda.

FOTO: Tanjug

Novak Đoković

A upravo je u Beograd stigla jedna od najvećih Novakovih navijačica s britanskog tla, izvesna Džuli.

Ona je na društvenim mrežama izuzetno aktivna kada se radi o promociji vrednosti za koje se zalaže najbolji teniser sveta, redovno "izveštava" s njegovih mečeva, prati je zbog toga skoro pet hiljada ljudi, a ona je rešila da u prestonici Srbije potraži onog koga toliko ceni.

I, ne samo da ga je našla, već ju je on ugostio, a odigrao s njom tenis i... još jedan neobični sport.

- Životna čast. Privilegija. San koji se ostvario. Danas sam igrala tenis sa Novakom Đokovićem u Beogradu i to je bio jedan od najboljih dana u dosadašnjem toku mog života. Hvala ti mnogo, Novače, poručila je Džuli.

Tome je dodalala i snimak na kome se vidi kako razmenjuje udarce sa svetskim "brojem 1", ali i još jedan snimak.

I to vrlo šaljive prirode.

Na njemu se vidi kako su se Nole i ona nadmetali i u svojevrsnoj verziji "teniskog boćanja", u kojoj je cilj bio baciti lopticu sa sredine teniskog terena ka osnovnoj liniji, pa je pobednik onaj čija je loptica zastala bliže cilju.

Đoković je izgubio u tom okršaju, iako je pokušao da "prevarom" proglasi svoju pobedu, što je izgledalo ovako:

Da li će Novak Đoković igrati na Australijan open?


Odgovor na ovo pitanje se još uvek ne zna sa sigurnošću. Za sada, i australijski ministar za imigraciona pitanja, a i ministar zdravlja, tvrde da će "nevakcinisanim igračima biti izrečena zabrana dolaska u zemlju", a Aleks Hok, čiji je resor upravo taj koji se tiče imigracionih pitanja, za ABC radio je rekao:


- Naš zdravstveni stav je da, kada otvorimo granice, kroz njih će u Australiju moći da uđu samo oni koji su dvaput vakcinisani.

Foto P. Milošević

Vakcina


Igrači poput Dominika Tima i Andreja Rubljova su u međuvremenu rekli da će se vakcinisati kako bi mogli da dođu u Melburn na prvi grend slem u 2022. godini.
Sada je Cicipas (dosadašnji Noletov "saveznik" po ovom pitanju), promenio svoj prethodni stav o Kovid vakcini i priznao da će primiti cepivo ako to bude uslov za učešće na Australijan openu.
Šta sledi za Noleta do kraja 2021?

Podsetimo, Novak Đoković je najavio da će do kraja ove sezone igrati na turniru u Parizu, završnom mastersu čiji je domaćin Torino, a i Dejvis kupu. Time je, zapravo, najavio juriš na nove rekorde, kako bi se još više udaljio od Rodžera Federera i Rafaela Nadala u trci za nezavničnom titulom najboljeg tenisera svih vremena.

BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu