NOVAK NE MOŽE BEZ PIRAMIDA: Semir Osmanagić o poseti najboljeg tenisera sveta arheološkom parku u Visokom

V. N.

22. 09. 2021. u 08:00

ČETVRTI put u poslednjih godinu i po dana najbolji teniser sveta Novak Đoković posetio je Visoko u kome se nalazi arheološki park "Bosanske piramide", gde ga je, kao i uvek, srdačno ugostio doktor Semir Osmanagić.

НОВАК НЕ МОЖЕ БЕЗ ПИРАМИДА: Семир Османагић о посети најбољег тенисера света археолошком парку у Високом

FOTO: Printskrin

- Novak je došao na vikend, a on ovde više nije gost. On je domaći, jer ovo smatra svojim. Deca vole da borave u našem parku, a Novak posećuje praistorijske tunele. Ovde nije reč o takozvanim piramidama, već o drevnim građevinama. One regenerišu organizam, vrše detoksikaciju, čiste viruse i bakterije iz organizma - rekao je Osmanagić u jutarnjem programu Prve.

Za vreme svog boravka tamo, Đoković retko kada govori o tenisu. Njegove posete služe da ne misli na sport u kom je najbolji na svetu.

- Imao je fantastičnu sezonu, ali ne govorimo o tenisu kada dođe ovde. Prošlog puta je imao pravu avanturu jer je istraživao tunel u koji ljudska noga nije kročila. On je svetski teniser broj jedan, vlada godinama i ostaće zapamćen kao jedan od najboljih sportista svih vremena. Zbog svega što dobija ovde, piramide su posebno mesto u njegovom srcu - istakao je Osmanagić.

Semir je otkrio i jednu zanimljivost:

- On je čovek neverovatne upornosti, snage... Nema tenisera koji je mogao takve preokrete da pravi. Ispred njega je još nekoliko godina velike karijere. Novak stalno razmišlja da unapredi tenis, ali ne samo tenis. Razmišljamo o jednom centru za medicinu, naša saradnja će se nastaviti i u budućnosti.

BONUS VIDEO - Susret Novaka Đokovića i Dejana Stankovića na aerodromu Nikola Tesla

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)