SENZACIONALNA ŠAMPIONKA JU ES OPENA NASMEJALA ISKRENOŠĆU: "Htela sam samo da zaradim dovoljno novca za nove bežične slušalice" (VIDEO)

Novosti online

12. 09. 2021. u 19:13

PRE samo tri nedelje Ema Radukanu je bila 150. teniserka na VTA listi a od turnirskih nagrada zaradila je ukupno 35. 000 dolara. Imajući u vidu to, kao i činjenicu da ima samo 18 godina (uskoro 19!) ne čudi što je gubitak slušalica za mobilni telefon bio prilično stresan događaj za nju.

СЕНЗАЦИОНАЛНА ШАМПИОНКА ЈУ ЕС ОПЕНА НАСМЕЈАЛА ИСКРЕНОШЋУ: Хтела сам само да зарадим довољно новца за нове бежичне слушалице (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Nepune tri nedelje kasnije, Ema se upisala u istoriju tenisa kao prva kvalifikantkinja koja je osvojila gren slem i to bez izgubljenog seta.

A koliko je imala mala očekivanja od nastupa u Njujorku najbolje svedoči njena izjava za I-Es-Pi-En nakon finala.

- Svi se šale u mom timu jer sam izgubila bežične slušalice za telefon pre početka kvalifikacija. Pretražila sam svlačionicu i bezuspešno pokušavala da ih pronađem. Nisam uspela, a onda sam uoči meča rekla sebi: "Pokušaj da pobediš da bi mogla da priuštiš sebi nove slušalice". To je sada postala velika šala - objasnila je Ema.

Te slušalice, inače, koštaju 127 dolara. Ema je trijumfom na Flašing Medouzu inkasirala dva i po miliona dolara, a stručnjaci joj predviđaju da će do kraja karijere zariditi sto miliona.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)