NEOBIČAN RITUAL SAŠE ZVEREVA: Od nje se ne odvajam ni kad spavam! Nemac poneo amajliju iz Tokija, važnija i od devojke

Novosti online

09. 09. 2021. u 12:48

NEMAČKI teniser Aleksander Zverev sledeća je prepreka Novaku Đokoviću na putu ka tituli na Ju-Es openu i zlatnom slemu - trijumfu na sva četiri najvažnija turnira u 2021. godini.

НЕОБИЧАН РИТУАЛ САШЕ ЗВЕРЕВА: Од ње се не одвајам ни кад спавам! Немац понео амајлију из Токија, важнија и од девојке

Foto: Tanjug/AP

Momak iz Hamburga poslednjih nedelja igra tenis iz snova i nalazi se u seriji od 16 uzastopnih pobeda, a u toj seriji je i trijumf nad Đokovićem u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju, posle kojeg se okitio i zlatnom medaljom.

Olimpijski šampion kaže da je medalju iz Japana poneo sa sobom u Njujork kao amajliju, a drži je u krevetu.

- Spavam sa medaljom svake večeri. Dokle god nemam devojku, ima dovoljno mesta za nas dvoje i niko se ne buni - izjavio je Zverev, a preneo nemački Bild.

Njegov brat Miša ima obavezu da pokazuje medalju tokom svake konferencije za medije u Njujorku, a Saša Zverev kaže da pozlaćena medalja uz Tokija za njega ima veliki značaj.

- Ova medalja je nagrada za godine rada, odricanja, nespavanja, treninga, discipline, suza. Samo sportisti znaju koliko je žrtve potrebno da bi se osvojio veliki trofej - istakao je Zverev.

U svakom slučaju, njegov teniski uspon biće u petak uveče na najtežem mogućem ispitu jer ga na drugoj strani mreže čeka najbolji teniser sveta.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!