NOVAK ĆE OSVOJITI BAR 25 GREND SLEMOVA! Endi Rodik ubeđen da će Đoković još dugo vladati svetskim tenisom i da je polemika oko GOAT gotova

Novosti online

03. 09. 2021. u 11:02

POSLEDNjI Amerikanac koji je bio na čelu ATP list, Endi Rodik, objavio je niz tvitova u kojima je hvalio Novaka Đokovića, gde je između ostalog najavio da će srpski teniser osvojiti bar 25 grend slem titula do kraja karijere.

НОВАК ЋЕ ОСВОЈИТИ БАР 25 ГРЕНД СЛЕМОВА! Енди Родик убеђен да ће Ђоковић још дуго владати светским тенисом и да је полемика око ГОАТ готова

FOTO: AP

Rodik je pisao o Noletovom napretku na polju servisa i o trci za najboljeg tenisera svih vremena.

- Novak je vremenom ozbiljno unapredio servis. Sada je brži, sa jednostavnijim pokretima. Konstantno pogađa uglove velikom brzinom i ravnim udarcem. Ono što može da uradi početnim udarcem je izuzetno efektivno. Kao mnogo toga, svoju slabost je pretvorio u snagu. Impresivno - napisao je Endi Rodik.

Na pitanje jednog pratioca da li smatra da je Novak GOAT, Rodik je odgovorio da ne vidi po kom statističkom parametru bi neko mogao da mu oduzme tu titulu.

- Svi argumenti izvan statističkih u ovom slučaju služe samo onima koji žele da to zvanje dodele nekome koga oni više vole. Ovde je sve jasno jer su njih trojica (Nole, Rafa i Rodžer) najveći deo karijera igrali jedan protiv drugog. Ne poredimo Majkla Džordana i Bila Rasela ovde - zaključio je Rodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!