CICIPAS OPET PO STAROM! Manarino ga čekao osam minuta: "A koliko je Novak čekao Mareja 2012?" - upitao je Grk, a odgovor ga je šokirao

Novosti online

02. 09. 2021. u 09:23

SLUČAJ Stefanosa Cicipasa i njegovih predugih toalet pauza ne stišava se ni dva dana posle meča u kome je eliminisao nekadašnjeg svetskog broja jedan Endija Mareja. Stvar je još ozbiljnija jer je isto Grk ponovio i u jutrošnjem meču drugog kola protiv Adrijana Manarina.

ЦИЦИПАС ОПЕТ ПО СТАРОМ! Манарино га чекао осам минута: А колико је Новак чекао Мареја 2012? - упитао је Грк, а одговор га је шокирао

FOTO: AP/Tanjug

Protiv Francuza je Stefanos prešao svaku granicu, jer je u toaletu proveo više od osam minuta. Publika mu je zviždala, a on se pravio blesav čime je još više iritirao gledaoce.

Toliko se zadržao da je Manarino morao da se zagreva sam na terenu kako se ne bi ohladio pred nastavak meča.

Grk smatra da nije uradio ništa loše, i da nije prekršio nikakva pravila, jer ne postoji ograničenje vremena po odlasku u toalet, tako da smatra da je sa njegove strane sve fer i čini mu se da je sve preuveličano.

Na konferenciji za medije Stefanos Cicipas je pokušao da se odbrani od napada, posebno Endija Mareja, pa je hteo da podseti novinare na meč koji je Britanac odigrao sa Novakom Đokovićem na US openu. U pitanju je finale koje su njih dvojica igrala 2012. godine, a Đoković ga je izgubio posle pet setova.

Marej je vodio 2:0, potom se Đoković vratio u meč i izjednačio, a onda je Britanac otišao u toalet i vratio se kao drugi čovek.

"Imam pitanje za vas, ne mešam se u tuđa posla, ali sećam se kada sam bio mlađi, da sam gledao ovo. Možete li molim vas da proverite kada je Endi Marej igrao sa Novakom Đokovićem, u finalu ovde, koliko je vremena proveo u toaletu", pitao je Cicipas novinare, ne nadajući se odgovoru.

"Proverio sam. Trebalo mu je manje od tri minuta", glasio je odgovor.

"Manje od tri minuta, u redu... Znači tri minuta više prave razliku?", pokušao je da se odbrani Cicipas, koji je i na turnirima u Sinsinatiju i Montrealu radio iste stvari, zbog čega je besneo Saša Zverev.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!