SLAVNI AMERIKANAC NIKADA NIJE VOLEO ĐOKOVIĆA: Ima pozitivan skor sa Novakom, često je pričao protiv Srbina, a sada je promenio ploču

Novosti online

17. 08. 2021. u 14:05

Bivši američki teniser Endi Rodik je u intervjuu datom kanalu „Tenis“ govorio 13. avgusta, na Dan levorukih, o najuticajnijim igračima koji su igrali levom rukom, a posebno je apostrofirao Rafaela Nadala kao najtežeg protivnika.

СЛАВНИ АМЕРИКАНАЦ НИКАДА НИЈЕ ВОЛЕО ЂОКОВИЋА: Има позитиван скор са Новаком, често је причао против Србина, а сада је променио плочу

EPA/EFE

„Rafa nije uobičajeni levoruki teniser, bar kada je servis u pitanju. Kada kažete levoruki serveri, na pamet padaju Felisijano Lopez, Greg Rusedski, čak je i Goran Ivanišević bio ‘davež’, ali Rafa je uvek imao način kako da se izvuče. Čak i ako promaši i loptica bude kratka, svejedno ide gore, i nemate onda preterano dobre opcije, posebno jer ne možete samo da je pošaljete preko linije. Bilo je teško za mene“, rekao je Rodik prilikom komentara mečeva protiv Nadala.

No, potom je usledio kompliment za Đokovića:

„Mislim da je Novak zaista promenio igru, jer ima sposobnost da preusmeri lopticu gde želi sa velikom preciznošću“, rekao je Rodik.

Podsećanja radi, Rodik je često tokom karijere imao zlurade komentare na račun Đokovića. Optuživao ga je da se folira, nije verovao Novakovim povredama.

Njih dvojica su se sastali devet puta, Endi je zabeležio pet pobeda, a Novak jednu manje.

Ipak, u poslednje vreme Amerikanac sve češće iskazuje poštovanje najboljem teniseru sveta. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati