NOVAK IM POKVARIO POSAO: Nadalov sponzor unapred štampao majice sa natpisom "Rafa 21" u čast Špančevog nepostojećeg 21. gren slema (FOTO)

Novosti online

09. 08. 2021. u 19:37

NOVAK ĐOKOVIĆ je pre nešto više od mesec dana osvojio Rolan Garos i tako se po broju gren slem titula izjednačio sa Federerom i Nadalom, ali je usput i pokvario posao Rafinom tehničkom sponzoru koji je unapred štampao majice sa natpisom "RAFA 21".

НОВАК ИМ ПОКВАРИО ПОСАО: Надалов спонзор унапред штампао мајице са натписом Рафа 21 у част Шпанчевог непостојећег 21. грен слема (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Iako je Nadal izneverio svoje navijače kao i sponzora, poklekavši u polufinalu Frenč opena od Noleta, to nije smetal oprozvođaču majicca da nastavi sa prodajom istih, što je samo zabavilo brojne navijače Novaka Đokovića.

Rafa će ove jeseni imati priliku da osvoji 21. GS trofej, ali teško je poverovati da može do kraja na Ju-Es openu ako se uzme u obzir trenutna forma bika sa Maljorke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)